Dani Bedrač in Vesna Šare: SRCE, EN SAM UGRIZ

Frontier 108, število strani: 117, leto izida: 2018

ZA NAROČILO KLIKNI TUKAJ

»Ob branju novih pesmi Vesne Šare in Danija Bedrača sem se selil na divja lovišča realističnih in nadrealističnih pokrajin, ki brez narekovanja postaj ob poti žgečkajo popotnikove podplate. Lovci, kakršni smo nabiralci verzov, smo še posebej veseli takih lokov in pogumnih pesniških dejanj.« Matej Krajnc

***

Pesnica Vesna Šare je trikratna polfinalistka in finalistka Pesniškega turnirja, njene pesmi so v zbornikih doma (V zavetju besede) in v tujini, v spletni reviji Locutio, v revijah Fontana, Vpogled, Spirala, Novi zvon in Vsesledje, itd. Marca 2015 je pri založbi Amalietti izšla njena prva zbirka pesmi “Sedem kotov moje sobe”, januarja 2017 pa pri založbi Maus druga zbirka z naslovom “Skoraj človek”.

Dani Bedrač, rojen 1954, je pesnik, kantavtor in komponist. Nekdanji urednik književne revije Vpogled je dandanes vodja glasbene skupine Kladivo, konj in voda, ukvarja se z raziskavami zvoka v elektronski glasb, organizira literarne delavnice in kulturne dogodke ter je mentor mlajšim ustvarjalcem. Ustvaril je sedem pesniških zbirk in eno novelo, piše pa tudi uvodnike in recenzije. Zadnja leta živi in ustvarja v Celju.

ZA NAROČILO KLIKNI TUKAJ

Medijski odzivi:
– Recenzija na portalu KMCS – (Kulturno medijski center Slovenije)
– Recenzija na portalu Pesem.si
– Recenzija na ARS-u

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s