Vlasta Črčinivič Krofič: Ribarjenje

Kulturni center Maribor, zbirka Frontier 254, število strani 146, leto izida 2023

ZA NAROČILO KNJIGE KLIKNITE TUKAJ

Vlasta Črčinivič Krofič: Ribarjenje

Vlasta Črčinovič Krofič, doktorica ekonomskih znanosti s področja financ, univerzitetna diplomirana pravnica in magistrica likovnih umetnosti, piše kratke zgodbe, kuje verze, nastopa, povezuje kulturne dogodke in slika. Svoja literarna dela objavlja v zbornikih, e-revijah, na spletnih straneh Kulturno medijskega centra Slovenije in na svoji spletni strani vlasta-fortuna.com. Z likovnimi deli se pojavlja na samostojnih in skupinskih likovnih razstavah. Na področju likovne umetnosti raziskuje knjižno opremo. Svoja likovna dela prispeva za knjižne ovitke.

Vlasta Črčinovič Krofič je slovensko literarno sceno vnovič popestrila z odličnim delom, tokrat s kriminalnim romanom Ribarjenje, ki odpira zanimivo in sodobno temo, povezano s spletnimi prevarami. Pisateljica naredi humorno še tako resno situacijo, odlično prikazuje karakterje ter z mojstrskim jezikom, v katerem ni ničesar preveč ali premalo, iz nas izvablja smeh. […]

Dr. Katja Bergles Bricman


Satirična kriminalka Ribarjenje bralcu predstavi pasti vse bolj bleščečega in brnečega digitaliziranega vsakdana na način, ki ni pokroviteljski in je dovolj lahkoten, da v ospredje ne postavlja grenkobe tovrstne neprijetne izkušnje, temveč raje izpostavi povezanost in prepletenost lokalne skupnosti.

Gašper Slapničar

ZA NAROČILO KNJIGE KLIKNITE TUKAJ

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s